Torna la Festa del Modernisme de la Colònia Güell

09-10-2023

L’Associació la Colònia Modernista i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, amb la col·laboració del Consorci de la Colònia Güell, organitzen la 23a Festa del Modernisme de la Colònia Güell.

Aquesta 23a edició, que tindrà lloc del divendres 20 al diumenge 22 d’octubre, tindrà com a fil conductor la fàbrica com a motor d’un poble. Durant el cap de setmana es reproduiran aspectes de la vida quotidiana de la Colònia d’ara fa cent anys, mitjançant racons teatralitzats, actuacions musicals, exposicions i altres elements lúdics.

La inauguració i presentació de la festa tindrà lloc a la Cripta de la Colònia Güell el divendres 20 a partir de les 18:30 h i comptarà amb un concert de música a càrrec d’Aranjazza.  Per assistir a aquest acte cal fer reserva d’entrades el dimarts 10 d’octubre, de 18 h a 20 h, al Centre Municipal de Sant Lluís, i a partir de divendres 13, en línia a entrapol.is/xhuNJ.

La Cripta de la Colònia Güell és gestionada pel Consorci de la Colònia Güell, que és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, i té com a objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç.