La Cripta de la Colònia Güell acull un concert solidari de l'Associació EnReMajor

05-12-2023

El Consorci de la Colònia Güell col·labora amb l’associació En Re Major en l’organització d’un concert solidari per recaptar fons per les activitats que desenvolupa aquesta entitat.

L’associació En Re Major té l’objectiu de facilitar l’accés a la música i la musicoteràpia a aquelles persones en situacions complexes de salut, amb la ferma creença d’ajudar així a fer les seves vides una mica millors.

El concert, que tindrà lloc el pròxim divendres 15 de desembre a les 19 h a la Cripta de la Colònia Güell, anirà a càrrec de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que col·labora de manera desinteressada amb l’associació i que interpretaran obres de Manuel de Falla, Joan Manen i Leo Brower.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç

El Consorci de la Colònia Güell és una entitat pública integrada per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona, tots ells copropietaris de la Cripta de la Colònia Güell, més l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. Aquest Consorci té com a objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.