La Cripta de la Colònia Güell participarà en la “Batalla Monumental” de TV3

19-11-2021

La Cripta i el conjunt de la Colònia Güell han estat escollides per participar en la segona temporada del programa de TV3 “Batalla Monumental”. La Cripta d’Antoni Gaudí, que està inscrita en la llista de patrimoni mundial de la UNESCO, competirà amb nou monuments emblemàtics de Catalunya, el públic mitjançant un sistema de votació haurà d’escollir quin és el monument preferit dels catalans i catalanes.

La filmació d’aquest programa s’està realitzant entre dijous 4 i divendres 5 de novembre. Es filmarà el conjunt de la Colònia Güell, el recinte industrial i la Cripta, recollint diferents testimonis de persones que hi viuen o hi tenen relació amb aquest espai únic del patrimoni industrial i arquitectònic de Catalunya.

La Cripta de la Colònia Güell és gestionada pel Consorci de la Colònia Güell, que és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.